Следвайте Гласове в ТелеграмКуриоз беляза предизборната на агитация. Министър-председателят на Белгия

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКуриоз беляза предизборната на агитация. Министър-председателят на Белгия
Коментари Харесай

Премиерът на Белгия агитира за ДПС, после и за Промяната

Следвайте " Гласове " в " Телеграм "

Куриоз беляза предизборната на пропаганда. Министър-председателят на Белгия Александър Де Кро сътвори нещо сред гаф и хумореска. В рамките на броени часове първо прикани да се гласоподава за Движение за права и свободи. После обаче се появи и във видео, с което зове да се гласоподава за обединяването ПП-ДБ, което по думите му " щяло да изведе България ".

Ето какво сподели той за Движение за права и свободи късно нощес:

" България е изправена пред следващ тур на парламентарни избори - за пети път през миналите две години. Важно е българските жители да излязат и да гласоподават, предоставяйки мощен мандат за непоклатимост и прогрес в България. Партия " Движение за права и свободи " изигра значима роля за присъединението на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и разговор.

Тази партия е съдружник в европейското ни демократичното семейство, бореща се за нашите общи полезности на равно отнасяне по отношение на всички, отбрана на гражданските права и правдивост, овластени свободни и дейни жители, прогресивна Европа и за сигурност и народна власт в Европа и отвън нея. "

По-късно Кирил Петков се похвали с " невиждана поддръжка не от някакъв си политически водач, а от министър-председателя на Белгия " и също пусна видео с Александър Де Кро:

„ Не единствено си говориме, че има поддръжка от България. Вече 77 организации ни поддържат отвън политическите партии плюс земеделците и Български земеделски народен съюз. Имаме голяма поддръжка извън. Искам да ви покажа нещо невиждано. Не някакъв политически водач, а министър-председателят на Белгия, от който също зависи дали ще влезем в Шенген желая да ви покаже какво сподели “, акцентира пред Нова телевизия съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Той акцентира, че това е невиждана поддръжка от действителен министър-председател от Брюксел, при което пусна видео на преносимия компютър си, с което показва изявление на Александър де Кро. В него министър председателят на Белгия пропагандира да се гласоподава за обединението и споделя номера на бюлетината. За да е сигурен, че всички са чули, Петков повтори казаното – „ Ако желаете България да пребори с  корупцията и да влезе в Шенген. Когато това го споделя действителен министър-председател, от който зависи от елементи това решение, виждате, че имаме невиждана европейска поддръжка “. 

 

Източници: Движение за права и свободи, ПП-ДБ, " Марица ", tribune.bg

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР